dimarts, 27 de maig del 2008

Selecció de novetats discogràfiques, maig 2008

Us presentem la selecció de novetats discogràfiques per a la xarxa de biblioteques de la província de Barcelona corresponent al mes de maig de 2008.

Aquesta tria està realitzada en funció dels criteris establerts en la Política de desenvolupament de la col·lecció del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i està condicionada per la disponibilitat al mercat dels títols i nombre d'exemplars sol·licitats. En la selecció està la totalitat de la tria; cada biblioteca rep més o menys títols en funció del mòdul (petita, mitjana o gran) al qual correspon.

Amb aquest post iniciem el que entenem com una eina cooperativa, pràctica i útil per als bibliotecaris musicals del nostre àmbit. És un dels principals objectius del col·lectiu AMPLI el promoure la idea de compartir les seleccions musicals per a la biblioteca pública amb criteris estrictament musictecaris.

Des d'aquí us animem a que ens envieu les vostres seleccions per compartir-les amb la resta de companys. No dubteu que seran de gran utilitat per a tots.
L'AMPLI està a la vostra disposició.


Per a un correcte visionat del document, només s'ha de clicar l'opció "View" a la part inferior esquerra del quadre i posteriorment, ja dintre del servidor, l'opció "Full" .



.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que bé que hàgiu penjat aquesta selecció!!!! Així la resta de biblioteques també podrem aprofitar la vostra feina! Gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...