dissabte, 10 de maig del 2008

La Biblioteca Pública de Tarragona i la col·lecció local de música


La Núria Gondolbeu Solé, responsable de l'Àrea d'Audiovisuals de la Biblioteca Pública de Tarragona, ens comenta sobre el treball que realitzen amb la col·lecció local de música:

Ja fa uns anys que a la Biblioteca mirem de dinamitzant la Secció Audiovisual des de la vessant de la música i el cinema. Pel que fa a la música, vam crear la secció “La Música i els músics de Tarragona” que recull la producció musical feta a casa nostra. A través del Dipòsit Legal i en col·laboració amb l'Associació de Músics de Tarragona (AMT) aquest fons discogràfic vol ser un aparador per donar a conèixer la música feta aquí.

La col·laboració amb l’AMT també ens ha portat a organitzar activitats en motiu del Dia Internacional de la Música (juny), però també n’hem organitzat d’altres que ens acosten a d’altres estils musicals: òpera, jazz, poesia musicada.... Sempre amb la voluntat d’acostar i fer gaudir la música als usuaris.

La Biblioteca també ha elaborat una Guia de la secció de música tarragonina que, segons ens comenta la Núria, actualitzaran en breu amb les darreres novetats.

Podeu consultar la Guia a l'enllaç: http://www20.gencat.cat/docs/Biblioteques/BP_Tarragona/Documents/Noticies/musics.pdf


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...