divendres, 30 de maig del 2008

Selecció de blocs: a la platja amb Neil Young


No em fa res declarar la meva debilitat per Neil Young, un músic que sempre he sentit molt a prop.

Aquest estiu estarà de gira per diversos escenaris europeus. Si encara no l'heu pogut veure mai en directe, aprofiteu l'ocasió. Artistes de categoria mítica ja no en queden gaires i el cas de Neil Young és especialment destacable per la qualitat que ofereix sempre en els seus concerts, passi el que passi.

Us en fareu una idea llegint la crònica que va fer el nostre amic Eclipse d'un dels concerts que va oferir el passat mes de març al Hammersmith Apollo de Londres.
Ell va ser qui també ens va parlar del bloc que hem seleccionat avui:

En la playa de Neil

El bloc de referència d'aquest gran artista. Hi trobareu tot i més sobre el músic i la seva obra. Aquesta és la seva carta de presentació:
"Sitio no oficial pero con pretensiones, así que vamos a meter en este saco la información que vayamos recopilado de nuestro amigo Neil Young, solo, acompañado de Crosby, Stills y Nash, de Crazy Horse y de otros. Cuando fue Buffalo Springfield o cuando fue CSNY. Y también añadiremos cosas de algunos amigos comunes: Grateful Dead, Dylan, Springsteen, Zevon, The Band, Emmilou Harrys, Pearl Jam, The Byrds y otros, pero siempre de la mano del jefe y sus colegas."




.

1 comentari:

Eclipse ha dit...

Sense cap mena de dubte es tracta del millor bloc sobre el mestre que he llegit.

Salut & Walk On!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...