dimecres, 26 de gener del 2011

Impuls musical a la biblioteca Roca Umbert de Granollers

Biblioteca Roca Umbert, Granollers


És una alegria rebre comunicats com aquest dels companys del Vallès.
I sempre és un estímul per a tots anar comprovant que, malgrat viure immersos en un moment de canvi d'hàbits en el consum de música, aquesta segueix sent igual d'important que sempre per a les persones i, justament per aquest motiu, segueix ben viva a la biblioteca.


Depén de nosaltres, els bibliotecaris, veure com les col·leccions es moren de pena dins els prestatges o fer-les visibles i acostar-les als usuaris, dignificant a l'hora la professió aportant la nostra creativitat i el nostre toc professional i, perquè no?, també personal. El temps de mirar de reull la cua del taulell de préstec i fer sonar els codis de barres no sembla que hagi de durar molt més ...
Tenim, doncs, l'oportunitat de passar-nos-ho molt millor treballant i donant un servei de qualitat a la creixent població que acudeix a les biblios
;-)

Us deixem amb els companys de Granollers, al Vallès Oriental.
Felicitats!



La difusió musical de la biblioteca Roca Umbert

La Biblioteca Roca Umbert de Granollers vol afegir-se a les diferents iniciatives que estan duent a terme les biblioteques públiques a fi d’impulsar la secció musical.

Ens hem animat a editar una guia de lectura que reculli les novetats que arriben a la biblioteca agrupades per països. Difonem la guia pel canal issuu i facebook de Biblioteques de Granollers i l’enviem per correu a les persones i entitats que els puguin interessar.

Davant la gran diversitat de l’oferta musical, la biblioteca no pot perdre el seu sentit pedagògic perquè juga un paper important a l’hora de seleccionar, recomanar i establir criteris per ajudar a fer melòmans.

A banda de la guia, hem millorat la presentació de les novetats situant-les al costat del taulell de préstec. Finalment, la propera acció de millora que voldríem aconseguir és la creació d’un espai agradable que fomenti el plaer d’escoltar música a la biblioteca.



.

1 comentari:

mont ha dit...

felicitats per la iniciativa !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...