dimarts, 4 de gener de 2011

2011: un any de música a la biblioteca Àngel Guimerà de Matadepera

la vila de Matadepera


El primer post de l'any porta notícies dels companys de Matadepera, al Vallès Occidental.

Biblioteca Àngel Guimerà

Fa dos anys, els nostres col·legues de la biblioteca Àngel Guimera
van encetar una campanya mensual per donar a conèixer part del seu fons. El 2009 van destacar les seves pel.lícules, dedicant cada mes a un actor o actriu destacats ( Cary Grant, Bette Davis etc.).
L'any passat van prendre el relleu les novel.les (romàntiques, de terror, Chik-lit etc.).

I aquest any 2011 el dedicaran a la música. El plantejament és senzill, esquemàtic i elaborat per la pròpia biblioteca amb els seus mitjans. La metodologia és sempre la mateixa: impressió de tríptics informatius, escampada del material sobre el tema i informació bàsicament gràfica en un plafó/expositor.


Aquestes que segueixen són imatges de l'exposició del primer mes: Gener => Els Instruments


Altres vegades hem comentat que sentim absoluta simpatia i afinitat també per aquest tipus d'iniciatives bàsiques i amb total fonament bibliotecari.
Anys d'acumulació d'experiència i ofici que es tradueixen en un servei públic cultural de qualitat, proper, càlid... i molt necessari sempre.

"tan abans com després d'internet, el valor de la biblioteca pública sempre ha estat un valor molt senzill i poderós, i no és altre que el valor afegit que aporta un bibliotecari a qualsevol document sigui sobre una col·lecció física (prèviament seleccionada i tractada) o bé dins el món digital (documents buscats, escollits i presentats de forma professional dins i a través d'internet)" Música digital, llibre digital i biblioteca públicaFelicitats per la idea i el treball, companys de Matadepera
que tingueu el millor any musical !
:-)


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...