divendres, 1 de maig del 2009

Musictecaris a Vilanova i la Geltrú!



















Molt de compte. Un parell de companys de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell de Vilanova i la Geltrú (Garraf) s'han autodenominat musictecaris en un missatge que ha arribat a la bústia del grup: musictecaris@gmail.com

En aquest missatge també ens informen que n'estan orgullosos de ser-ho -a l'estil James Brown- i que fan les seves cosetes musictecàries, és clar. 

Una d'aquestes propostes per a una major difusió de la seva col·lecció musical és una guia de lectura i exposició de fons (foto) en relació amb el món del jazz. El motiu d'aquesta guia i exposició no és altre que aprofitar que l'Escola de Música del municipi ha creat un centre d'interès a l'entorn del jazz des d'una perspectiva tan inusual com interessant:  acompanyat de concerts. I no a l'inrevés.

Esperem que els companys musictecaris de Vilanova ens vagin informant de com progressa aquesta experiència tan prometedora que evidencia un cop més que la col·laboració entre biblioteques i escoles de música és factible, necessària i, en molts casos, perfectament augmentable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...