dimarts, 19 de maig del 2009

I Cicle de músiques amb instruments no convencionals a Barcelona.

Cada dijous, des del dia 14 de maig i fins l’11 de juny, es celebra a Barcelona el “Music & Insolit”, la primera edició del Cicle de Músiques amb instruments no convencionals. El cicle l’organitza Caja Madrid i es durà a terme a la seu de l’Espai Cultural Caja Madrid, a Plaça Catalunya.
La programació ven el cicle com a: “un cicle de concerts de música d'avantguarda amb un eix principal: l'ús dels instruments acústics no convencionals, principalment, instruments de joguina (com platitos, fiu-fius, kazoos o xilòfons...)”







Un cicle de música ben estrany... en principi.

Llegint la cartellera de concerts s’acaba d’entendre de què va la cosa:

- 14 de maig: Cabo San Roque

- 21 de maig: Don Simón y Telefunken

- 28 de maig: Pascal Comelade
La Plaça del Diamant, de Pascal Comelade:


- 4 de juny: Mil Pesetas

- 11 de juny: Orchestra Fireluche

Cliqueu sobre el nom de cada músic i entrareu al seu Myspace, des d’on podreu sentir algunes de les seves peces. Música de joguina, d’embalat, de circ, de nen, musica reciclada ideal per somiar i somriure una estona.


A Vapor Vell tenim algunes maquetes (audio i/o vídeo) d’algun d’ells. I si consultes el catàleg de la resta de biblioteques de la Diputació, podràs veure quin discos tenim...


I aquí un parell de youtubes:

Pascal Comelade & PJ Harvey. Love too soon, del discs l’Argot du bruit (no és el més representatitu de Comelade, però no me’n puc estar de recomanar-vos-la…):


... i aquí un reportatge del programa del Canal 33, Loops, dedicat a Cabo San Roque i a l'Orchestra Fireluche, per a què veieu com i a partir de què treballen:





3 comentaris:

Marta ha dit...

Veure en directe Cabo San Roque o Pascal Comelade amb els seus instruments de joguina uns i els seus instruments impossibles els altres ... és realment una experiència surrealista molt divertida. I la música sona de meravella!

Gràcies per la info ... Si esteu per allà, no us ho perdeu ;-)

mon ha dit...

L'Argot du bruit... gran disc!!!Love too soon també una de les meves cançons preferides... Vaig estar fa poc a Caja Madrid PL. Catalunya i vaig flipar amb les instal·lacins que hi tenen i activitats que hi fan .. no en sabia res!

Anumi de Neverumi ha dit...

Wow!!, què bé que m´assavento!, que vull tornar a veure Don Simón y Telefunken!!!. :D

Genial blog!. ^_^

Salutacions!;

Mar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...