diumenge, 4 d’octubre del 2015

El Festival Internacional de Música Popular i Tradicional, acompanyat per la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz

La Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz té part del seu fons especialitzat en cultura popular i tradicional, una temàtica entretinguda i una mica difícil de definir, perquè què és cultura popular? Ara no hi entrarem, però ens va portar a una reflexió profunda, per acotar quin era el nostre àmbit documental. A grans trets vam decidir que ens centraríem en cultura popular i tradicional preferentment de l’àmbit cultural català, també recollim alguna cosa de les Balears i el País Valencià i de la resta d’Espanya. També alguns textos teòrics, assajos i reflexions d’autors com Bienve Moya o Manuel Delgado.


Pel que fa referència a la música tenim des de CDs i llibres de sardanes, gralles, grups com Quico el Cèlio, el noi i el Mut de Ferreries o de Pep Gimeno Botifarra o la música del Carnaval de Solsona o de la Patum i la Fonoteca de música tradicional catalana, entre d’altres.



Ara us tornem a escriure per passar-vos el playlist del FIMPT, el Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú d'enguany, que anem seguint i acompanyant cada temporada. Aquí el teniu! 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...