dimecres, 24 de juny del 2015

“En viu i en directe” : música electrònica a la biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles

Beyond 


El mes de juny la biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles s’ha convertit en l’escenari d’una edició especial del cicle “En viu i en directe”, dedicada a la música electrònica.

Kevin Schwantz, a més d’usuari habitual de la biblioteca, és membre del col·lectiu barceloní Technodrome, que porta des del 2009 organitzant festes a diferents locals de la ciutat amb el techno com a bandera. Després de veure l’experiència “En viu i en directe”, consistent en actuacions en format breu i semiacústic al mig de la biblioteca a l’hora de tancar (fins el moment han participat mistu-mistu i el duo Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach), ens va proposar de fer junts alguna cosa en el marc del festival Sónar. La col·laboració finalment es va materialitzar en una off week amb tres propostes diferents de música electrònica en viu, els dies 17, 18 i 19 de juny al vespre.


El sevillà fincat a Barcelona Fran Mora —dj i productor amb gran recorregut a l’escena barcelonina i londinenca i co-fundador del segell Urban Legend—, va inaugurar les sessions amb l’estrena del seu darrer projecte com a /beyond/, en un live act ple de sonoritats obscures i acompanyat de les videocreacions de Raul Ruiz.



La segona jornada va anar a càrrec de Kevin Schwantz, que tot i la seva joventut és un veterà de l’escena underground barcelonina i gran impulsor de l’escena techno i electrònica emergent. Sota el seu alias de Serkin ens va oferir un dj set vibrant.






I l’encarregat de posar fi a la off week en viu i en directe va ser Jose Manuel Llamazares, més conegut com MEN. Amb més de 20 anys d’experiència per tot el territori nacional i actualment dj resident del club barceloní de techno Insert, va acomiadar el cicle amb un altre magnífic dj set.
Amb aquestes tres jornades electròniques el cicle “En viu i en directe” de la biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles es reafirma com una aposta clara i arriscada per la defensa i difusió de la música en viu i dels artistes locals, sense prejudicis estilístics.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...