dilluns, 15 de juny de 2015

Mashups a la Biblioteca Vapor Vell

Sí, oh, sí! Fa uns anys us presentàvem aquest gènere lluminós de la música: els mashups! Aquí trobeu el link. Més que un gènere, un transgènere!

Cocktails de cançons, magmes fets a partir de retalls infinitessimals, collages de fragments de cançons. No obstant tenen la seva versió primitiva en els potpourrís (de difícil encaix estètic) i els discos de mescles que van començar als anys 80 (tipus max mix). La tecnologia i la multiplicació referencial del nostre temps els hi confereix una potència extraordinària.

Doncs ara la Biblioteca Vapor Vell és llença al mashupisme més alegre gràcies a la complicitat de MASHCAT, la primera web de mashups a Espanya. El seu percutor, amb una base de dades de més de 10.000 temes més el que ell va produïnt, ens facilita, des d'aquest mes de juny la MÚSICA PER TANCAR LA BIBLIOTECA feta amb mashups exclussius. Aquí el flyer! 
Venen ganes de quedar-se a la biblioteca fins a l'últim segon! 
La seva potència creativa s'expressa també a través d'unes revistes virtuals que, com ja us podeu imaginar, tenen imatges com aquetes: Felicitat és poc! 

Us podeu punxar (ull!) la seva música seguint aquesta web: https://hearthis.at/mashcat/
Però aquí va una mostra. Atenció que venen curves!1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bo! gràcies!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...