dimecres, 23 de gener de 2013

La selecció musical del 2012 a les biblioteques de Vilanova i la GeltrúMés enllà del consum comercial de la música hi ha un altre consum menys mediatitzat pels criteris essencialment econòmics. La biblioteca pública és un dels indicadors d'aquest altre consum musical: a més dels artistes, cançons o modes del moment, els musictecaris ofereixen propostes que inciten a la descoberta.

Aquest mes de gener del 2013 està resultant un mes especialment actiu pel que fa a les recopilacions i balanços del millor que ens va oferir el 2012 i l'Ampli està recollint i difonent diferents seleccions, basades tan en criteris de qualitat i diversitat com en criteris més subjectius des de la vivència professional i la passió personal.

Els musictecaris de les biblioteques de Vilanova i la Geltrú aporten la seva collita 2012 en un excel·lent article a al bloc Una mar de lletres, de la biblioteca Armand Cardona Torrandell.
Un post amb enllaços al catàleg de les biblioteques (on podreu informar-vos de la disponibilitat dels CDs per emportar-vos gratuitament en préstec) així com una sucosa playlist per escoltar els seus favorits en streaming des de la plataforma Spotify.

Aquí el teniu:   Collita 2012: selecció musicalCap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...