dimecres, 23 de gener del 2013

La selecció musical del 2012 a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú



Més enllà del consum comercial de la música hi ha un altre consum menys mediatitzat pels criteris essencialment econòmics. La biblioteca pública és un dels indicadors d'aquest altre consum musical: a més dels artistes, cançons o modes del moment, els musictecaris ofereixen propostes que inciten a la descoberta.

Aquest mes de gener del 2013 està resultant un mes especialment actiu pel que fa a les recopilacions i balanços del millor que ens va oferir el 2012 i l'Ampli està recollint i difonent diferents seleccions, basades tan en criteris de qualitat i diversitat com en criteris més subjectius des de la vivència professional i la passió personal.

Els musictecaris de les biblioteques de Vilanova i la Geltrú aporten la seva collita 2012 en un excel·lent article a al bloc Una mar de lletres, de la biblioteca Armand Cardona Torrandell.
Un post amb enllaços al catàleg de les biblioteques (on podreu informar-vos de la disponibilitat dels CDs per emportar-vos gratuitament en préstec) així com una sucosa playlist per escoltar els seus favorits en streaming des de la plataforma Spotify.

Aquí el teniu:   Collita 2012: selecció musical



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...