dimecres, 7 de desembre de 2011

Music Spy Club: una nit EXOTICA


El pròxim divendres,16 de desembre, torna el MUSIC SPY CLUB a la Biblioteca Vapor Vell amb una sessió EXOTICA. Podeu trobar experiències anteriors d'aquesta activitat clicant aquí.

Pels qui no ho conegueu el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. Un espai de descoberta musical ideal per musicòmans que vulguin descobrir gèneres, músics, compositors, tendències. La fórmula és senzilla: es punxa i comenta 10 peces singulars que ofereixen alguna llum inèdita sobre la música o sobre algun tipus de música. Aquest és el flyer del trimestre:El pròxim 16 de desembre (divendres!) tindrem una sessió molt especial sobre un gènere pràcticament desconegut: l'EXOTICA, el Sergio Merino, agitador cultural extrem, en serà el responsable. L'Exòtica us la va presentar el musictecari d'infatigable eclecticisme -Fonti- en un post magnífic: http://musictecaris.blogspot.com/2010/07/la-cosa-exotica.html.

Enllaç

L'exòtica és una música de subtil sofisticació, amb una estètica de pai-pais i igüanes. Música per tribus i gintònics, per espectacles al paradís amb vistes a l'infern. Martin Denny i Les Baxter són els seus compositors més famosos.

Sensualitat soft, vida allunyada de plans quinquenals, de convenis laborals, de greix. Tota una estètica a descobrir i el Sergio Merino, amb tot un repertori d'imatges complementàries, ens les farà arribar.Quí és aquest senyor? Doncs és un diletant estrambòtic, posseïdor d'una cultura musical inaudita. Des de la seva promotora, Arco y Flecha, ha insistit en la programació de propostes musicals que no cabien a cap altre festival o ambient. Musicòman irreductible, les seves referències són tan freaks com enciclopèdiques.

Sergio infamous's avatar

Música que uneix les coves d'Altamira i el món postindustrial. Música a descobrir enmig de l'allau de propostes vanes que ens saturen. Un espia únic! Un freak amb un megàfon! No us ho perdeu!


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquest trimestre comptem també amb la complicitat del gran RAUL MINCHINELA (Repronto) – 23 de desembre.

Raúl Minchinela és principalment conegut per la seva videosèrie a internet Reflexiones de Repronto (2007), que ja ha completat quatre temporades. La seva trajectoria digital va començar amb Contracultura (1995), que es considera el primer webzine generalista en espanyol. Com analista cultural, ha publicat en mitjans nacionals (Cultura/s, Mondo Brutto, Leer, RockdeLux), internacionals (Clarín, Le Courrier International) i digitals (Elitevisión, El Butano Popular). Ha intervingut en directo a cinemes i festivals amb el seu projecte Trash entre Amigos. El trobareu a minchinela.com.

Us esperem el divendres 16 de desembre!


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...