dilluns, 19 de desembre del 2011

Music Spy Club: les connexions REPRONTO


El pròxim divendres,23 de desembre, torna el MUSIC SPY CLUB a la Biblioteca Vapor Vell amb una sessió INEXPLICABLE. Podeu trobar experiències anteriors d'aquesta activitat clicant aquí.

Pels qui no ho conegueu el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics que busca descobrir gèneres, músics, compositors, tendències. La fórmula és senzilla: es punxa i comenta 10 peces singulars que ofereixen alguna llum inèdita sobre la música o sobre algun tipus de música. Divendres ens espera...



El gran Repronto (l'avatar de laboratori virtual de Raul Minchinela)!Serà una sessió plena de connexions estranyes. Si no ens creieu mireu les reflexions culturals, les sincronies i la potència referencial que desplega el nostre convidat. Agua va!

Obrim amb un oportú missatge nadalenc:



Sobre allò políticament correcte i Herbie Hancock:



Sobre la internacionalitat de la cultura, de l'espanyolada a tota una època



Ja ho veieu. Raúl Minchinela és principalment conegut per la seva videosèrie a internet Reflexiones de Repronto (2007), que ja ha completat quatre temporades. La seva trajectoria digital va començar amb Contracultura (1995), que es considera el primer webzine generalista en espanyol. Com analista cultural, ha publicat en mitjans nacionals (Cultura/s, Mondo Brutto, Leer, RockdeLux), internacionals (Clarín, Le Courrier International) i digitals (Elitevisión, El Butano Popular). Ha intervingut en directo a cinemes i festivals amb el seu projecte Trash entre Amigos. El trobareu a minchinela.com.

Un espia únic! Un freak amb un megàfon! No us ho perdeu!



Us esperem el divendres, 23 de desembre!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...