dijous, 28 d’octubre del 2021

Elles canten, elles ballen

 



Elles canten, elles parlen


Les biblioteques de Barcelona organitzen aquest cicle, ja amb un fort arrelament a la ciutat. No us el perdeu... 


Del 14 d'octubre al 15 de desembre de 2021

Cicle per parlar amb compositores i intèrprets sobre les seves idees, il·lusions, queixes i frustracions, a més d'escoltar les cançons que escriuen o adapten. Toni Castarnado, autor del llibre Ellas cantan, ellas hablan, seurà amb tres artistes amb la intenció que cantin i que parlin.

PATRICIA ATZUR. La realitat meteòrica d’una somiadora

Biblioteca Francesca Bonnemaison, 14 d’octubre a les 18.30 h

Encara que ha nascut a Barcelona, Patricia Atzur s’ha fet artista a Londres. Allà ha estat set anys preparant-se a consciència per desenvolupar un folk que té moltes branques. Ha guanyat el concurs PortAutors, toca a festivals com Accents o Altacústic, participa en el programa “Menú Stereo” de Movistar Plus i, per arrodonir la jugada, té un EP de presentació fantàstic titulat “Seasons”.

GESSAMÍ BOADA. És l’hora de la veritat

Biblioteca Vapor Vell, 4 de novembre a les 18.30 h

Formada al Taller de Músics i graduada a l’ESMUC, amb el seu debut discogràfic, Gessamí Boada va trepitjar el terreny del jazz. Va ser amb el segon, “On començo jo”, que es va apropar més al pop i l’electrònica. Una aposta valenta, però amb la seguretat de tenir a les mans un disc rodó amb artistes convidats com ara Elena Gadel o Alessio Arena. Un treball on canta en català, castellà i anglès i que l’ha portada a participar aquest estiu en el Festival Jardins Pedralbes.

CINE NURIA. Subtilesa i risc a dues bandes

Biblioteca Fort Pienc, 15 de desembre a les 18.30 h

Aquest projecte amb Leo Rey i Fernando Herrero (component de Twin Drama) va arrencar amb un EP homònim el 2017. Des de llavors, dos llançaments més, l’últim és “Año luz”, la constatació que el seu pop obert, dinàmic i fresc es consolida. Volen defugir d’etiquetes i fan bé, el seu estil personal els permet crear un univers propi amb molts angles. Al maig van ser presents a la FiM, la Fira de música emergent i familiar de Vila-Seca.

Accés lliure fins a exhaurir places (cabuda limitada).

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...