dijous, 14 de novembre del 2019

Músic Spy Club... amb Aïda Camprubí!

El MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El proper 22 DE NOVEMBRE, a les 19 h. ens trobarem amb l'inclassificable AÏDA CAMPRUBÍ.  



AÏDA CAMPRUBÍ  – 22 de novembre, 19 h.
Periodista, activista... i entusiasta. Baixista a Las Grietas y Sictor Valdaña & The Check This Outs, escriu per Rockdelux, programa La (3) de Sala Apolo i presenta el programa Feeel de betevé. És locutora de Radio Primavera Sound i runner al Festival Primera Persona. Ha treballat per les discográficas Sones, BCore, La Castanya y HangTheDj! Records, però també ha estat llibretera a Blackie Books, cambrera de l’Heliogàbal i editora de Gent Normal. Entusiasta i hiperactiva!










Properes dates...


LIDIA PUJOL – 13 de desembre, 19 h.
Amb una trajectòria professional fonamentada en la música tradicional jiddisch, medieval i popular, Lídia Pujol es va donar a conèixer formant duet amb la cantant Sílvia Comes, però pocs anys després va continuar en solitari un camí que ha donat com a resultat una experiència poètica i musical singular, Iter Luminis... i Pannikar, una experiència artística creada per resaltar la saviesa i l’espiritualitat d’aquest pensador inclassificable.

BRUNO SOKOLOWITCZ – 31 de gener, 19 h.
Periodista, presentador, activista i emprenedor musical. Descobreix aviat la ràdio en emissores locals del Maresme i el Barcelonès. Treballa més d'una dècada com a guionista i presentador del programa de televisió musical Sputnik, del Canal 33 (Televisió de Catalunya). Treballa a TVERàdio4-RNE, TVCLos40Catalunya RadioiCat i és soci fundador de ScannerFM, la primera ràdio online amb Premi Ondas.

IKRAM BOULOUM  – 21 de febrer, 19 h.
Dj de singular recorregut, ha incendiat bona part dels clubs i festes de Barcelona. Forma del col·lectiu Zen 55, format per artistes que utilitzen l'espai de la festa per a experimentar, aprendre o buscar la seva forma ideal de club, ja sigui des d'una experiència més sensorial o com a pensament. A la Sala Hangar ha plantejat una recerca de nous imaginaris musicals al costat de Isamit Morales, l'altra meitat del seu projecte musical a quatre mans iii (aiaiai).

PAVVLA – 20 de març, 19 h.
secretly hoping you catch me looking» és el seu segon disc, publicat a finals de 2018. El seu disc de debut, Creatures, la va posicionar com una de les propostes més originals del país. Ha girat per tota Espanya i l’estranger. Si hi ha una artista emergent, que ja està exclatant, una supernova en marxa, aquesta és PAVVLA.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...