dijous, 24 d’octubre de 2019

Videodrome: 25 anys d'Atzavara Club

Tot i el títol ni nosaltres ni l' Atzavara Club treballem per l' Spectacular Optical Corporation. Per tant, podeu mirar els vídeos d'aquest post sense que us aparegui ni una ranura de vídeogravador (o era una vagina?) al tors ni desenvolupeu un tumor cerebral maligne. Tampoc acabareu enaltint la carn nova, però sí la sang nova que ha fet possible que l'Atzavara pogués arribar a les noces de plata el passat tretze de setembre. Gràcies! 
(Text: Lídia Noguerol)


                                             Cartell de les noces d'argent 

Per celebrar aquest aniversari, Cloroxboy (Dj, Hristo Stoichkov Sound System) un habitual del club va pujar a youtube  els concerts que va gravar en súper 8 a la ubicació original de l'Atzavara. També va enregistrar els que van tenir lloc a d' altres locals ganxons quan l'associació es va quedar sense sostre i alguns dels que s'han fet a la nova TZVR. Merci!
                                                                                                                                                               


Concerts a Sant Feliu DG 
Soledad Brothers  (01/12/2002) 


Speedbuggy USA  (29/01/2004) 
Wau y Los Arrrghs (30/10/2013)  (Gravat per Ll.Català) 


No More Lies (15/02/2014) (Ll.Català) A més de concerts fets a Sant Feliu de Guíxols a Clorox Boy Vídeo també podeu trobar concerts a d'altres indrets de les comarques gironines, Barna o de l'Azkena. Bonus Track
Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...