diumenge, 1 de setembre del 2019

La ràdio, amiga fidel.



Dues cites a la biblioteca Vapor Vell per parlar d’un dels nostres mitjans de comunicació preferits. Ni l’arribada d’internet ha pogut amb un mitjà que se’ns ha col·lat tan tranquil·lament per casa, el nostre cotxe de camí a la feina o fins i tot la intimitat del lavabo de casa.  El cicle estarà dividit en dos, amb una primera xerrada en la què parlarem del mitjà en la seva fase hertziana a partir de mitjans dels 70 i una segona en la que tractarem la seva evolució en paral·lel a la d’internet.



12 de setembre: La ràdio de la nostra vida
Un passeig per la trajectòria de la ràdio hertziana des de l‘arribada de la democràcia al nostre país fins els nostres díes en que s’ha aprofitat del desenvolupament de la cultura del Mp3. Des de les populars llistes de Los 40 Principales a les ràdios locals i pirates que van eclosionar als 80s, farem un repàs per l’imaginari musical que ha configurat aquest mitjà insustituible.


19 de setembre: De podcasts i streamings
La ràdio ha estat un dels mitjans de comunicació convencional que més ha evolucionat en els últims anys, gràcies al seu poder camaleònic a l’hora d’aprofitar els mútiples suports tècnics que la cultura digital ens ha posat a l'abast. A la xerrada parlarem de com la ràdio s’ha anat mostrant en paral·lel a l’evolució de l’internet amb propostes cultivades a la nostra ciutat com scannerFM, Dublab o Radio Primavera Sound.



Ambdues sessións a les 19 h.
A càrrec del periodista musical DAVID PUENTE







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...