dimarts, 30 de juliol del 2019

Viatge a 1989. 30 grans discos que fan 30 anys

La Biblioteca Vapor Vell us convida a un nou viatge en el temps! Després de viatjar per 1977 i 1968, la nostra nova proposta és gaudir d’un bon grapat de discos essencials que es van publicar ara fa 30 anys, el 1989.

La dècada dels vuitanta es va acomiadar amb unes quantes obres mítiques que prefigurarien el que serien els noranta, com Doolittle de Pixies o els debuts de Nirvana i Stone Roses. Artistes emblemàtics dels vuitanta, com Madonna, The Cure, New Order o The Cult, van entregar aquell any capítols imponents de la seva discografia. Fins i tot veterans de llarg recorregut ens van sorprendre amb discos sensacionals (al 1989 van veure la llum cançons tan importants en el repertori de Lou Reed, Neil Young, Tom Petty o Roy Orbison com “Dirty Boulevard”, “Rockin’ in the Free World”, “Free Fallin’” o “You Got It”, respectivament).

També va ser un any fèrtil en gèneres com el hip hop (amb les obres mestres de De La Soul o Jungle Brothers) o el hard rock (els aficionats al qual van poder gaudir dels memorables treballs de Mötley Crue, Tesla o Aerosmith). Així mateix, memorable va ser la collita del 1989 per a autors tan diversos com Caetano Veloso, The Neville Brothers, Nine Inch Nails, Kate Bush, Neneh Cherry...

Ja ho sabeu, teniu tot un ventall de possibilitats al vostre abast per fruir de música inoblidable.
Els títols en vermell els podeu trobar a Vapor Vell. Els títols en blau, a altres Biblioteques de Barcelona.



Ho trobareu tot aquí

https://issuu.com/bibvaporvell/docs/2019-07_viatge_a_1989

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...