diumenge, 7 d’octubre del 2018

El playlist de la Fira de la Mediterrània

La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d'espectacles que, amb la tradició mediterrània com a eix, es mou en dos àmbits principals: la cultura popular (basada en elements com la transmissió del patrimoni, el creuament entre creació contemporània i arrel tradicional, la participació i l’ampliació de la base social de la cultura) i les músiques del món i folk (músiques vinculades a l’arrel des d’òptiques tant tradicionals com contemporànies).


Se celebra anualment des de l'any 1998 i ha esdevingut un marc d'intercanvis entre professionals del sector que venen i compren espectacles.
La Fira Mediterrània té un caràcter interdisciplinari i aglutina els diferents llenguatges artístics: arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre. Els espectacles programats són de diferents formats -petit, mig o gran-, de sala o de carrer, i adreçats tant al públic adult com al familiar.
La 21a edició se celebrarà a Manresa del 4 al 7 d’octubre de 2018.

Els companys de la Biblioteca del Poblenou-Manuel Arranz han fet un playlist per portar-lo acasa. Podeu seguirlo al link següent.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...