dilluns, 30 de maig de 2016

Music Spy Club - Especial Sónar!

El proper 10 de juny, a les 19 h., us oferirem una nova sessió del Music Spy Club a la Biblioteca Vapor Vell. Serà l'última de la 9ena temporada d'aquest cicle. Ah, el temps! 


Com sabeu, el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. 

En aquesta propera sessió saltarem aquesta norma i ens cenyirem en la programació del Sónar, que quedarà esbudellat.El Sónar és un festival descomunal, que ofereix més d'un centenar d'actucions en dosdies. Val la pena sondejar 10 suggeriments que s'allunyen dels noms més obvis. 

Per fer-ho comptem amb MANU GONZÁLEZ: 
Cap de redacció de la mítica Go Mag, la revista especialitzada en músiques electròniques, des del primer número (2001) a l’últim (2013), el Manu González és un expert en músiques que sempre creuen la frontera del confort. Un espia de primera filera per endinsar-nos al Sónar.


No us ho perdeu!
Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...