dilluns, 2 de maig de 2016

Music Spy Club especial Primavera Sound!

El proper 20 de maig, a les 19 h., us oferirem una nova sessió del Music Spy Club a la Biblioteca Vapor Vell.

El MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El nostre proper espía és doble: Joan S. Luna i Xavi Sánchez que, davant de tots nosaltres, esbudellaran el Primavera Sound. 


El Primavera Sound és un festival descomunal, que ofereix més d'un centenar d'actucions en tres dies. Val la pena sondejar 10 suggeriments que s'allunyen dels noms més obvis. 


JOAN S. LUNA 
Fa més de 15 anys que es dedica a la crítica musical. És cap de redacció de la revista MondoSonoro. Va escriure el capítol dedicat al hardcore a Teen Spirit: de viaje por el pop independiente. Exerceix regularment de DJ a sales catalanes. Ha publicat el llibre Los colores del underground, centrat en el món del surrealisme pop.XAVI SÁNCHEZ PONS
Xavi Sánchez Pons és una de les firmes destacades per entendre la crítica musical independent. La seva trajectòria s’inicià anys enrere dins el món dels fanzines i de la ràdio, culminant en un decisiu paper a la revista MondoSonoro. Actualment publica articles sobre música i cinema a La razón.


----------------------

La propera data:


MANU GONZALEZ (Especial Sónar) – 10 de juny, 19 h.
Cap de redacció de la mítica Go Mag, la revista especialitzada en músiques electròniques, des del primer número (2001) a l’últim (2013), el Manu González és un expert en músiques que sempre creuen la frontera del confort. Un espia de primera filera per endinsar-nos al Sónar. 

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...