dilluns, 14 de setembre del 2015

Music Spy Club amb Pol Taltavull

El proper 18 de setembre, a les 19 h., torna el Music Spy Club a la Biblioteca Vapor Vell. Alegria! 

Com sabeu, el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El nostre espia de setembre serà POL TALTAVULL.




Qui és el Pol Taltavull????? Doncs és un jove veí de la biblioteca. Triatleta, jugador de bàsquet, baixista, fotògraf, escriptor, musicòleg, crític musical, bloguer, diletant... amateur en tot!!!! El seu blog musical és aquest: http://miexperienciaconlamusica.blogspot.com.es/ 




----------------------

Les properes dates:

IGNACIO JULIÀ (Ruta66) – 30 d’octubre, 19 h.
Periodista apassionat del cine underground i de la música rock, el 1985 funda la ja històrica Ruta 66. Ha publicat una desena de llibres, incloent-hi les biografies autoritzades de Velvet Underground i Sonic Youth. És autor de l’antologia, "Pulp-Rock: Artículos y entrevistas, 1982-2004", i  l'emocionant  "Estragos de una juventud sónica", sobre Sonic Youth. 

EL PETIT DE CAL ERIL – 20 de novembre, 19 h.
El geni al darrera d’aquest nom aparentment casual és Joan Pons, un artista sempre en fuga entre el folk i la psicodèlia. Amb 3 discos a les seves esquenes, i la fita ineludible de La figura del buit, El Petit de Cal Eril és un d’aquests músics que fan esperar el proper disc amb curiositat i inquietud. Passarà al mateix amb les seves recomanacions.

MIQUI PUIG – 18 de desembre, 19 h.

Cantant i compositor de Los sencillos, el mític grup de pop amb qui va editar 6 discos, la seva carrera s’ha prodigat en molts fronts artístics. En solitari, ha publicat ja 5 treballs. És DJ habitual a Barcelona, amb actuacions a festivals com el Sonar o el Primavera Sound. És actor ocasional i col·laborador cultural a programes de ràdio i televisió. El seu bagatge el converteix en un spy musical imprevisible. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...