dijous, 17 de setembre del 2015

El fascinant món de la música electrònica! Un cicle d'alt voltatge

El fascinant món de la música electrònica és un cicle d'audicions comentades que retraten la música electrónica des del seu naixement a la primera meitat del segle XX en el si del moviment d'avantguarda i els seus afluents, incloent dos gèneres que són bàsics per entendre les formes de creació electrònica contemporània i que sovint no surten a les enciclopèdies com es mereixen, el Dub i el Hip-Hop.

A càrrec de Xavier Riembau, conegut també com a Diego Armando DJ, historiador de l'art i productor empordanès. Aquí teniu el seu bloc: https://diegoarmandodj.wordpress.com/

Seran 3 dijous del mes d'octubre, a les 19 h. Entrada lliure.
Aforament limitat.


1 d'octubre: Les avantguardes i els afluents, ens porta de les avantguardes de principi del segle XX fins a l'ús que fan el cinema i la ràdio dels nous instruments electrònics.

Louis & Bebe Barron - Forbiden Planet Theme

8 d'octubre: Jamaica i el Dub, just a l'equador del taller, visitarem Jamaica. Els efluvis del Dub amb la invenció de la remescla.

The Congos - Congoman

15 d'octubre: El naixement del Hip-Hop, ocupem el carrer!, seguirem de festa. El Hip-hop o el reciclatge sonor del passat portant-lo al futur. Les block parties i el naixement del sampler.


Grandmaster Flash - The Adventures Of Grandmaster Flash On The Wheels Of Steel / The Party
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...