divendres, 7 de febrer de 2014

El Playlist d'Antonio Arias

El passat 31 de gener, a les 19 h., es va fer una sessió del Music Spy Club a la Biblioteca Vapor Vell, amb el gran ANTONIO ARIAS, de LAGARTIJA NICK. 


Antonio Arias és un dels percutors d’Omega, aclamat com el millor disc de tota la història del pop rock espanyol, en col·laboració amb Enrique Morente. Líder de Lagartija Nick, és responsable d’una dotzena de discos cabdals per entendre la música independent del país. Amb més de 20 anys de carrera, continuen actius, vigents, energètics. 


Aquí està el seu playlist:

I aquí via Spotify:Els tres temes que falten són aquests:

----------------------

Les properes dates del MUSIC SPY:

MARIA RODÉS – 21 de febrer, 19 h.
Aquesta jove cantant i compositora és ja una promesa acomplerta de la música pop. Sensible i meticulosa, ha enregistrat tres discos preciosos: “Sin técnica” (2008), “Una forma de hablar“ (2010) y “Sueño Triangular” (2012). A més, ha col·laborat amb nombrosos projectes musicals, de Coque Malla a Refree.


LA TROBA KUNG-FÚ (JOAN GARRIGA) – 21 de març, 19 h.
Sorgint dels mítics Dusminguet, Joan Garriga va fundar La Troba Kung-Fú com una batedora de ritmes entre la modernitat i el folklore. Una íntima complexitat travessa els seus quatre discos en menys de 10 anys. Enguany ahn presentat Santalegria, que els confirma com una de les bandes més festives i originals de l’escena. 

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...