dijous, 9 de maig del 2013

Esbudellant el PRIMAVERA SOUND - Music Spy Club

El mes de maig orna el MUSIC SPY CLUB, com un cometa amistòs i de periodicitat feliç!

El MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. Aquest proper 26 d'abril, a les 19 h., comptarem amb la complicitat dels crítics musicals JOAN S. LUNA i XAVI S. PONS. Un duo de "armas tomar". 


Per aquesta sessió ens fixarem en el cartell del Primavera Sound, un dels festivals de pop més importants de tot el món. Més d'un centenar de bandes, entre l'electrònica i el rock, entre el renom mundial i l'aparanent clandestinitat. Un pocu de referències que val la pena sondejar. Per fer-ho, aquí teniu els nostres espies d'enguany:



JOAN S. LUNA fa més de 15 anys que es dedica a la crítica musical. És cap de redacció de la revista MondoSonoro. Va escriure el capítol dedicat al hardcore a Teen Spirit: de viaje por el pop independiente. Exerceix regularment de DJ a sales catalanes. Ha publicat el llibre Los colores del underground, centrat en el món del surrealisme pop.




Xavi Sánchez Pons és una de les firmes destacades per entendre la crítica musical independent. La seva trajectòria s’inicià anys enrere dins el món dels fanzines i de la ràdio, culminant en un decisiu paper a la revista MondoSonoro. Actualment publica articles sobre música i cinema a La razón.

I, per anar escalfant motors, aquí teniu el nostre playlist complet del Primavera. Música per omplir una setmana de plaer.




Us hi esperem!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I esteu atents que al juny practicarem el mateix anàlisi al Sónar:


7 de juny: Esbudellant el Sónar, amb Nando Cruz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...