dimecres, 29 de maig de 2013

Bandcamp # 3 : Please Wait (Sant Feliu DG)

Un eixordador twang! obre l'Ep Dirty Little Secret dels ganxons Please Wait. Els Please Wait són un descarat trio format per Borja (guitarra), Manel (baix) i Gerard (bateria), d'edats compreses entre els 15 i els 19 anys. Estan influenciats pel post-hardcore i l'emo dels 90 i algunes de les seves bandes preferides són els també ganxons No more Lies, Mineral, The Unfinished Sympathy i Texas is the reason. Dirty Little Secret conté les acceleracions i desacceleracions de Show, la urgència de I like the way you get it i els seus contagiosos "oohh", el baix  de I want you inside of me i el caòtic inici de Dirty little secret, que a mesura que avança es torna més emotiva. 
En molt poc temps, els Please Wait han tocat en molts concerts i amb grups com No Age, L'Hereu Escampa, No Way Out, Bullitt, Sanjays, Vistalegre o Turnstile entre d'altres. També van tocar al Sant Feliu Fest de l'any passat, on van sorprendre per la seva desimboltura. Please Wait formen part de Desert Pearl Union (DPU), un col·lectiu de músics i professionals del sector audiovisual. DPU no es consideren un segell, però tenen la intenció de publicar amb regularitat Ep's, singles i rareses de les bandes que formen part del seu entorn.  
Els Please Wait van quedar entre els cinc finalistes del concurs Make Noise, organitzat per Converse i This is Underground. Com a premi, estaran tocant el proper 31 de maig al Club 100 de Londres amb Univers, Delorean i Extraperlo. Si els voleu veure, els Please Wait corren sovint per l'TZVR Club, on tocaran el 22 de juny amb L'Hereu EscampaCap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...