dilluns, 25 de febrer del 2013

El Gramòfon. Espai de tertúlies i audicions musicals a la biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana

La nova  Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja, de Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental), també s'anima a programar activitats de descoberta i difusió musical i inaugura un cicle anomenat El Gramòfon: una trobada amb músics locals que recomanaran i faran escoltar 10 temes que han marcat la seva vida o a seva carrera musical.

El músic encarregat d'estrenar el Gramòfon, el 28 de febrer a les 8 del vespre, serà en Sergi Ambrós, cantant del grup De cara a la pared.

Des de la biblioteca ens envien la difusió.




GRAMÒFON
Espai de tertúlies i audicions musicals a la biblioteca

Adreçat als amants de la música moderna... o no tant. Per descobrir noves músiques i autors o saber-ne més de les que ja ens agraden.

La fórmula: una trobada periòdica amb un músic de Santa Eulàlia o la comarca amb altres convidats, tots ells lligats al món musical per dedicació o afició.
Escoltarem i comentarem uns 10 temes proposats pel músic convidat, aquells que l’ han marcat al llarg de la seva evolució vital i musical, entre ells un parell de temes propis i una recomanació publicada recentment.

Què volem:
Despertar la curiositat per la música. No només sentir-la de fons, escoltar-la amb atenció i trobar noves tècniques, músics o estils. També situar-la al context històric i social que l’envolta.
Parlar de música en un espai participatiu. Recomanem, aprenem i compartim afinitats i descobriments.
Reivindicar la música com expressió artística d’emocions, sentiments i històries
Apropar la biblioteca a nous públics a través de la música.


Primera sessió:
Aquesta primera sessió la presentarà Sergi Ambrós, cantant del grup “De cara a la pared” i veí de Santa Eulàlia, que introduirà cada un dels temes. Després els escoltarem i farem la tertúlia participativa on podrem introduir noves informacions. Moderaran els companys del Punt Jove.

Reproducció dels temes: CD’s del propi cantant o de la biblioteca. Aquells temes que estiguin a YouTube els projectarem a la pantalla de la sala.

A la tertúlia convidem altres músics locals i comarcals, i qualsevol persona aficionada que vulgui gaudir d’una bona estona de conversa al voltant de la musica.


Recordeu: dijous 28 de febrer a les 8 dels vespre a la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana.

Organitzat per la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana i el Punt Jove la Taka
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...