divendres, 8 de febrer de 2013

Collita musical 2012

Cada any ofereix un immens magma musical. Cadascú fa la seva selecció seguint els seus gustos i intuicions. De triar-lo i difondre'l en comú s'ocupen els musictecaris. Fa uns dies us oferíem una llista completa de seleccions de revistes, musictecaris, webs. Està aquí.

Ara, ja entrats en febrer encara clausurem i agraïm el 2012, i us proposem un joc complementari i doble. Per una banda, una lllista comparada entre les principals revistes musicals del pais. El consens entre elles. I per una altra, els playlists exhaustius de tot el que elles han rescatat.

Aquí teniu les llistes dels millors treballs editats durant l’any 2012 segons algunes revistes especialitzades (Mondo Sonoro, Rockdelux, Go Mag). Les llistes només inclouen els CDs que les revistes han escollit en les 20 primeres posicions. Surten en total 43 CDs en la llista internacional i 44 en la de bandes de l’estat. Les dues llistes presenten primer els cd que han estat escollits per més publicacions entre els 20 primers, indicant en cada cas quina posició ocupa en la selecció que ha fet cada revista. D’aquesta manera, queden destacats en les primeres posicions aquells títols que més consens han tingut entre la crítica. És hora de repassar i gaudir de la collita de l’any !!1) Llista internacional:
I el playlist, via Spotify, amb 150 cançons i més de 10 hores de música:2) La llista comparada de música nacional

 I el playlist amb 100 temes, més de 6 hores de música. Us hi podeu suscriure!Però aquí no acaba la cosa! Arnold Layne ens passa una collita alternativa, basada en la comparació de les llistes de: Uncut, Mojo, Efe Eme i Ruta 66. El resultat, com veureu, és ben diferent.Cada any és una immensitat biogràfica. El meu, aquest.


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...