dimecres, 1 de juny del 2011

Canya Flamenca a la Biblioteca de Cornellà


Els musictecaris de la Biblioteca Central de Cornellà (BCC) estan desenvolupant una especialització en flamenc ben interessant per bibioteques i usuaris. Un bon exemple de treball de dinamització musical col·laboratiu i divers. Aquí ens el presentem amb una guia i la presentació d'un llibre sobre Carmen Amaya.

La BCC presenta el seu fons especialitz
at en flamenc

Durant aquests dies s'està celebrant a Cornellà de Llobregat el 28è Festival d'Art Flamenc de Catalunya. Dins els actes de celebració d'aquest esdeveniment, la Biblioteca Central de Cornellà presentarà, el proper dijous 2 de juny a les 19.30 hores a la Sala Raimon Llort, el seu fons especialitzat en flamenc i la guia que s'ha elaborat especialment per a difondre'l. A més, l'autor local Francisco Hidalgo presentarà

una biografia de Carmen Amaya i hi haurà una actuació del Cuadro Flamenco Babel.


Aprofitant que enguany s'està celebrant el 28è Festival d'Art Flamenc a Cornellà, la Biblioteca Central (BCC) ha volgut participar en aquest esdeveniment presentant a la ciutat el seu fons bibliogràfic, fonogràfic i documental especialitz

at en flamenc. Cal remarcar que recentment s'ha iniciat una col·laboració entre la BCC i la Coordinadora d'Entitats Flamenques i Andaluses de Cornellà, que s'ha compromès a, poc a poc, anar ajudant a ampliar aquest fons. D'altra banda, per a que els ciutadans i ciutadanes puguin fer-se una idea de què inclou aquest fons, la BCC ha elaborat una guia, que també es presentarà el 2 de juny i que podeu consultarla aquí:



A l'acte que tindrà lloc el proper dijous, l'autor local Francisco Hidalgo presentarà el seu darrer llibre: Carmen Amaya, la biografía. Francisco Hidalgo és un cornellanenc expert en cultura andalusa i música flamenca que ha escrit diversos llibres sobre el tema i que col·labora habitualment amb diferents mitjans de comunicació.

L'acte acabarà amb una actuació del Cuadro Flamenco Babel.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola companys,
Ahir va tenir lloc la presentació del llibre "Carmen Amaya, la biografia" amb un públic de més de 40 persones,molt interessat en conèixer el fons flamenc de la BCC. Cal dir que, el Sr. Hidalgo, va tenir el detall de fer-nos una donació de llibres i cds en aquell mateix moment que aviat posarem a disposició dels amants del flamenc.
En tindreu més notícies nostres ben aviat.
Eva Montiel
Biblioteca Cental de Cornellà.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...