dilluns, 27 de juny del 2011

Linòleum en concert al Bandcamp de la Maria Coma

Com deia en Vicent Andrés Estellés ... Que voleu que hi faça ! ... aquest bloc, a més de col·laboratiu i bibliotecari, també és un bloc personal des del primer post que es va publicar.

Sempre ha estat així, però ara que els biblioblogs catalans ja són més nombrosos, doncs ... potser que recuperem una mica aquest toc personal que aporta aquella cosa diferent a la feina musictecària que l'AMPLI sempre intenta promoure entre el col·lectiou professional ...

De fet, de vegades penso que si no és aquesta cosa personal que intenta combinar passió amb professió, no sé ben bé que és el que els bibliotecaris podem aportar al món de la cultura i el coneixement d'ara i de demà.

Res, tot això només era una excusa per justificar una nova entrada de la Maria Coma a l'AMPLI.

Si, és clar, la Maria Coma és la meva aposta personal de la nova música catalana. Res més que això, i per això, segueixo de ben a prop la seva producció artística des de la seva aparició i procuro difondre-la tant com puc.

Fa molt poquet que la Maria ha publicat el seu recent disc en directe (amb les cançons de Linoleum, el seu primer treball) a la plataforma BandCamp com un aperitiu del proper àlbum amb noves cançons.

A mi m'ha agradat moltíssim i em sembla mereixer una AMPLIficació musictecària, així que... aquí el teniu per a que el disfruteu calentet, acabat de sortir del forn. Sencer i amb molt bona qualitat de so.

Així ens el presenta:

Aquest febrer, després d’acabar la gira de 60 concerts del disc “Linòleum”,
ens vam tancar amb el Pau (Vallvé) a gravar el meu nou disc. Ara, després de 4 mesos, hem acabat la gravació i comencem les mescles i els dissenys.
Per anar escalfant motors de cara a l’octubre, que és quan sortirà el nou disc, editem digitalment un directe de la gira anterior.
Es titula “Linòleum en Concert” i per nosaltres és un record d’aquest any i mig de concerts que ens fa molta il·lusió compartir.
El disc estarà disponible molt aviat a iTunes, Spotify, Amazon, etc i des d’avui el podeu sentir sencer i de franc al meu BandCamp!

Els músics que m’acompanyaven en directe en la passada gira (i que toquen en aquest disc en concert) són el Pau Vallvé a la bateria i glokkenspiel amb arquets, el Jordi Lanuza (d’Inspira) al baix i en alguns concerts especials la Núria Maynou al violoncel i el Joan Gerard Torredeflot al violí.
Espero que us agradi el disc en concert!
Molt aviat més novetats sobre el nou disc!
Maria



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...