dimarts, 23 de febrer del 2010

Playlist: Pau Riba i Guille Milkyway al Vapor Vell

Benvolguts musictecaris del món,

la Biblioteca Vapor Vell presenta una nova experiència musical, filla del Music Spy Club. Playlist-Live! és el que el seu nom indica: un playlist en directe, un espai de descoberta musical que captura allò que ha influït a l'obra artística dels músics convidats.

La fórmula és senzilla: el músic punxa i comenta 10 peces que han estat claus en la seva estètica musical. Sense límits temporals, sense circumscripcions de gènere, sense manies estilístiques. 10 temes que ajuden a entendre arrels, orígens, influències, nexes... És època de mostrar les tuberies, les bastides.

Aquest divendres, 26 de febrer, la sessió comptarà amb Pau Riba.

Pau Riba és conegut com a cantant i artísta polifacètic. Els fets ho avalen, inapelablement. És autor d’una de les obres més singulars i plurals de la música catalana. Autèntic iconoclasta, inconformista irreductible, ha estat lligat a les avantguardes més fèrtils i lliures. El Grup de Folk i el mític àlbum Dioptria en són diàfanes mostres. La seva discografia és extensa, sensible, i rica en troballes. Actualment continua la seva agitació artística amb Jisàs de Netzerit o capitol zero de la guerra de les galàxies. Un pou d’arrels insospitades que val la pena sondejar.
Serà aquest divendres, 26 de febrer, a les 19 h.


El 12 del mes de març la sessió serà a càrrec de Guille Milkyway.


Milkyway és un compositor, cantant i productor musical. És l'artífex de La Casa Azul, un dels grups més eufòrics i inspirats del panorama pop espanyol, conegut fins i tot al Japó i Corea del Sud. És també un DJ habitual a clubs de Barcelona, així com productor i compositor per altres artistes principalment del segell Elefant Records. Acaba de rebre un Goya a la millor cançó per cinema. La seva predilecció per la música pop oriental fan que les seves influències tinguin arrels poc comunes. Milkyway és un playlist ambulant.



La informació bàsica està aquí.



Les trobades són obertes, gratuïtes, i comencen a les 19 h. Tenen lloc a la Biblioteca Vapor Vell (pstge. Vapor Vell s/n, al costat de la Plaça de Sants). 93 409 72 31 - b.barcelona.vv@diba.cat

------------------
En acabar aquest post, es va sentir la veu del Doktor que viu a la dreta d'aquest bloc dient: "Davant l'allau, la selecció. Davant el producte, les tuberies." Després va tornar al seu mutisme estàtic.
------------------

4 comentaris:

Fonti ha dit...

Yeeeeeeeeah!!! Vapor Vell al ataqueeeeeer!

Felicitats i èxit!

Lórien ha dit...

Que guapa és la Vapor Vell ;-D

mont ha dit...

Jo vull treballar a la VApor Vell!! jjjj. Espero poder venir!

Fonti ha dit...

Divendres, 26 Febrer, 21'42 h.

Nosaltres hem anat però ell no ha vingut. Probablement li feia mandra.

Em pregunto qui es deu pensar que és per creure's en el dret de deixar tirada a la gent que l'aprecia.

No s'ha molestat ni en inventar-se una excusa. Menyspreu total.

Potser creu que com és Pau Riba ja s'ha guanyat el dret de fer aquestes coses en plan Charlie Parker i tal ...

... allà éll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...