dimecres, 24 de febrer del 2010

Embryo: three nights in Barcelona

Aquesta setmana arriba a Catalunya la caravana multicolor dels Embryo, una banda tan històrica com desconeguda.

Embryo, com el seu nom indica, és un quasiorganisme viu conduït pel multiinstrumentista alemany Christian Burchard des de l'estiu de 1969. L'any 1970 publiquen el seu primer disc Opal i des d'aleshores, amb infinits canvis dins i fora de la formació, han seguit la seva trajectòria per les carreteres de mig món, conreant una base de fidels seguidors arreu.

Barcelona és, sens dubte, un dels seus destins predilectes. Tenen dos directes editats de concerts a la ciutat: One night in Barcelona i One night at the Joan Miró.

I aquest cap de setmana tindrem el privilegi de veure'ls en directe a tres escenaris de la ciutat. El divendres 26 seran a l'Heliogàbal de Gràcia a les 21:30 h., el dissabte 27 a l'Espai Jove Boca Nord a les 22:30 h. i el diumenge 28 al Centre Cívic La Sedeta a les 20 h. (ens informen que aquest darrer ha estat traslladat a l'Espai Jove La Fontana, Gran de Gràcia 190-192, metro Fontana, també a les 20 h.).

Si residiu fora de Barcelona també teniu un parell d'oportunitats. Aquesta nit seran a Òpol i Perellós (Rosselló) a les 20:30 h. i demà inicien la part de la gira que correspon ja a terres hispàniques a Cal Cabrit de Sant Antoni de Vilamajor, a les 22 h.



1 comentari:

Pol Cruells ha dit...

És tot un luxe que avui dia, en què la influència del producte musical infecta tota idea musical, encara hi hagi músics orgànics i espirituals com ells... No us els perdeu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...