dimecres, 2 de desembre de 2009

Novetats i Recomanats a la Biblioteca Fort Pienc, desembre 2009Des del 2 de desembre us presentem les noves adquisicions de música de la biblioteca Fort Pienc: més de 100 cd d’estils ben diversos que podeu consultar a la nostra pàgina web.

Com ja és habitual, d'entre totes les novetats, recomanem una tria, que també podeu consultar aquí. D'entre els títols seleccionats, hi ha, a nivell estatal, el nou treball del mallorquí Joan Miquel Oliver, Bombón mallorquín, el darrer àlbum de pop folk pausat d’Anímic, Himalaya, així com 1999 o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la luna, disc que confirma que els barcelonins Love of Lesbian són un dels millors grups de pop independent del país. Destaquem també el debut pop folk de El petit de Cal Eril I les sargantanes al sol, el digipack que reuneix dos discos de Joe Crepúsculo, Escuela de zebras i Supercrepus i Lekeitioak, treball de 1988 del destacat cantautor basc Mikel Laboa.

En l’àmbit internacional recomanem la caixa recopilatòria de Nina Simone To be free: the Nina Simone story, que inclou un dvd i 3cd amb versions i gravacions inèdites, i el dvd Classic motown performances 1963-1987 que la discogràfica Motown ha editat amb motiu dels seus 50 anys de vida i que conté actuacions de The Temptations, The Supremes, The Miracles i Marvin Gaye. També destaquem el treball Civilians, del músic i productor Joe Henry, els nous discs de M Ward Hold time, Jolie Holland The Living & the dead i dels mítics Dinosaur Jr, Farm, així com el jazz de Max Roach, músic bateria que es va guanyar un lloc entre els més grans de l’explosió Bebop novaiorquesa dels anys 40 a We insist!: Max Roach´s freedom now suite.Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...