dimarts, 22 de desembre de 2009

El millor de 2009, a la Biblioteca Fort Pienc de BarcelonaEl passat 15 de desembre la Biblioteca Fort Pienc va iniciar la seva campanya "El millor de 2009". Un any més, volem animar als nostres usuaris a participar, juntament amb l'equip de la biblioteca, en la votació dels que per a nosaltres són els millors discos i concerts d'aquest any que acaba. Sovint és difícil, a finals d'any, fer memòria i llistar aquells discos i concerts que en el seu moment tant ens han agradat... és per això que sempre deixem un espai en blanc perquè es pugui afegir el que se'ns ha passat per alt o no hem tingut en compte.

A la planta baixa de la biblioteca i al web trobareu les butlletes per fer les vostres votacions en les categories de “Millors discos nacionals”, “Millors discos internacionals” i “Millors concerts”. Marqueu els vostres preferits i afegiu-ne algun altre si voleu i lliureu la butlleta al taulell de préstec abans del 15 de gener.

L'equip de Fort Pienc convida als membres de l'AMPLI a participar en aquesta votació, els resultats de la qual s’exposaran a la planta baixa de la biblioteca durant el mes de febrer.

I aquestes són les nostres propostes:Bons desitjos i molta música per al 2010!

.

4 comentaris:

Fonti ha dit...

Les meves votacions a les vostres propostes:

Disc Nacional: Mazoni / Eufòria 5 -Esperança 0

Disc Internacional: Mulatu Astakte / Inspiration - Information

Concert: Neil Young al Primavera Sound

Molt bon 2010 per a tot l'equip de Fort Pienc! :-)

Josep Lluís

mont ha dit...

gràcies Fonti!

Gamby ha dit...

La gamba també vota:

Disc estatal: Love of Lesbian

Disc supraestatal: Yo La Tengo

Concert: Tortoise

Bon 2010!!

Hurdy Gurdy Man ha dit...

Gràcies per les votacions! Les afegeixo a les que tenim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...