dimarts, 22 de desembre de 2009

Els àlbums del 2009 recomanats des del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona

Final d'any, temps de fer balanç del més destacable. Com sol ser habitual, des de l'AMPLI també volem anar presentant les nostres aportacions des d'un punt de vista musictecari.

Us convidem a fer una ullada a les propostes musicals que més han cridat l'atenció al voltant de les biblioteques públiques començant per aquest post que us adreça a la web de les Biblioteques de la Diputació de Barcelona, institució que fins l'any 2009, ha anat mantenint de forma regular una amplia i diversa col·lecció musical en 187 biblioteques, repartides per les comarques barcelonines.


Aquests són els àlbums recomanats pel Departament de Gestió de la Col·lecció entre les novetats i reedicions aparegudes dins l'any 2009.
Tots són discos que es poden trobar a la majoria de biblioteques de la Xarxa i han estat escollits seguint criteris de qualitat artística, valorant la seva especial aportació al desenvolupament creatiu de cada gènere musical.
Músiques que es destaquen en alguns casos com a simple recordatori, o en alguns altres com a veritables crides al descobriment personal de possibles, i agradables, sorpreses fora de les propostes més convencionals o conegudes.
Músiques per ballar i per llegir, per somiar o evocar, per sentir i per compartir.
Diversió i cultura en format CD: el format, encara avui, amb més qualitat sonora, a l'abast de tothom de forma gratuïta des de la biblioteca pública.


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...