dijous, 11 de setembre del 2008

Músiques del món: recomanació de novetats, Setembre '08


Periòdicament, des del Departament de Gestió de la Col·lecció del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, es proposen a les biblioteques de la xarxa diferents seleccions de novetats bibliogràfiques o discogràfiques sobre temes específics. Cada biblioteca disposa d'un pressupost destinat a aquestes tries determinat en funció del seu mòdul (petita, mitjana, gran...).

Aquest sistema possibilita que cada centre pugui completar buits en el seu fons de forma personalitzada i segons les seves necessitats. Posteriorment, el Departament recull les tries que cada biblioteca realitza sobre la selecció de novetats proposades, i centralitza les comandes als proveïdors així com la seva distribució a les diferents biblioteques.

Presentem avui la llista dels CDs de Músiques del Món (CD O a la classificació de música) que es rebrà en breu. En ella es proposen més de 100 títols intentant al màxim que no constessin ja en cap de les 190 biblioteques que actualment formen la xarxa de le província de Barcelona.
Predominen especialment els àlbums de música africana i catalana i també les músiques europees i llatinoamericanes. Com sempre, la política de selecció tracta de fonamentar-se en criteris de qualitat i diversitat.

Des de l'Ampli volem compartir la nostra feina musictecària amb la resta de companys del país, pensant que tal vegada pugui ser d'utilitat.

No dubteu en donar-nos notícia de les vostres feines i iniciatives musictecàries (animació, selecció, activitats, publicacions...). Des d'aquest espai serà convenientment amplificat i propagat entre els lectors de l'Ampli, un bloc que gaudeix d'una mitjana de 70-80 visites diàries entre col·legues de professió i melòmans en general.

Compartir ens enriqueix a tots.

Salut i Música!


Read this document on Scribd: Novetats CD0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...