divendres, 5 de setembre del 2008

DVD musicals a Fort Pienc.

Els musictecaris de la biblioteca Fort Pienc de Barcelona ens fan arribar aquest post...

Hola!
Amb les vacances ja enrera, ... encetem a la biblioteca Fort Pienc aquest mes de setembre amb una exposició de DVD musical d’estils ben diversos, acompanyada d’una guia. Acostumats a fer sempre les exposicions musicals en suport CD esperem que el format DVD tingui una bona acollida entre els nostres usuaris.

D’aquest nou lot de DVD, molts procedents d’una comanda especial de la Diputació, destaquem documentals com Scott Walker: 30 century man, dirigit per Stephen Kijak, que repassa l'obra i la carrera de Walker, un dels compositors musicals més extraordinaris dels darrers anys, o The Legacy of Otis Redding, que inclou setze actuacions que el cantant de soul va fer a Amèrica i a Europa, així com diverses entrevistes. Recomanem també Reflections: the definitive performances, 1964-1969, de The Supremes, Everyone stares: The Police inside out, dirigit per Stewart Copeland i el film Help!, dirigit el 1965 per Richard Lester, i que ens arriba ara millorat i augmentat. El dvd conté dos discs, el primer amb la pel•lícula original restaurada digitalment, i el segon amb sorpreses com un documental de 30 minuts que explica com es va fer la pel•lícula i imatges inèdites amb els Beatles a escena.


Hem aprofitat aquesta exposició per difondre una nova eina que hem elaborat. Es tracta d’una carpeta/llistat complet amb tots els títols que conformen la col•lecció de dvd musicals de la biblioteca. Aquest llistat, classificat per estils musicals, s’anirà actualitzant periòdicament.

Esperem que pugueu aprofitar la guia per a les vostres comandes i us anunciem que tota la informació es pot consultar a la nostra web www.bcn.cat/bibfortpienc



Bona tornada de vacances a tots els musictecaris!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...