dimecres, 25 de juny del 2008

Sonabé, el bloc de la música de l'Alt Empordà

Una de les coses que van fer néixer aquest bloc, i una de les que més alegries ens dóna, és anar descobrint i coneixent als altres companys musictecaris que tracten de donar vida a les col·leccions de música de les nostres biblioteques.

Ens agrada la música i ens agrada donar-la a conèixer des d'aquest equipament públic que, a més, és el nostre lloc de treball.

L'experiència dels altres companys és fonamental. Les propostes i solucions que ja han demostrat la seva utilitat també poden ser útils per als demés.
Compartint tots sortim guanyant. La tecnologia ens permet fer coses que mai abans havíem imaginat en aquest sentit. La pròpia idea de web 2.0 és compartir activament i el bloc és una de les eines que més resultat estan donant en el nostre àmbit professional.

Núria Bassagañas
, companya musictecària a la Biblioteca de Figueres comenta amb nosaltres la seva feina a l'hora que ens dóna notícia d'un nou bloc musical que ens complau presentar-vos.

... a Figueres fa temps que estem treballant el tema de la música local... especialment pel que fa als enregistraments. El passat dissabte vàrem treure una guia, la primera!, que ofereix les adquisicions més recents en aquest tema.

Read this document on Scribd: guia



A l'hora que estem fent difusió de la guia i del seu material també hem posat en marxa el bloc Sonabé dedicat (com no !!!) a la música de l'Alt Empordà, amb l'objectiu d'anar combinant les entrades relacionades amb música actual com rescatar grups o enregistraments que ja formen part de la nostra història.


Felicitats doncs i... llarga vida al Sonabé !

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tornant al l'Empordà, però aquesta informació és sobre el Baix Empordà.
Si passeu per Torroella de Montgrí - l'Estartit, no us perdeu una vista al Museu de la Mediterrània "Can Quintana". El fil conductor del recorregut són les músiques tradicionals de la Mediterrània, i val molt la pena. És un regal per als sentits, sobretot el de l'oïda. Podeu fer una visita virtual a la pàgina:
http://www.museudelamediterrania.org/content/view/16/43/lang,ca/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...