dimarts, 17 de juny de 2008

Catalunya Música: música clàssica a l'abast

És en realitat una emissora prou coneguda al nostre país?
En tot cas és l'estació radiofònica de referència per als aficionats a la música clàssica. Programes de molta qualitat, retransmissions de bons concerts en directe, formació i molta, molta informació.
Volem amplificar aquesta faceta de Catalunya Música: una emissora amb una website que esdevé una magnífica font de recursos per al musictecari.

De tots els seus nombrosos i variats continguts en destacarem dos per l'especial interès que suposen com ajuda a la nostra feina.

Catclàssica: Tots els clàssics catalans
Amb una interessant base de dades de músics catalans i no catalans i un apartat d'actualitat musical. Es programa música des de la mateixa web amb abundant informació de l'obra que sona així com la possibilitat de comentar-la en línia.

La nostra companya Montserrat Puig ens avisa d'una molt bona eina a l'hora que un molt bon programa:

MP Clàssics
Transcribim la presentació d'aquest espai:
El cap de setmana anima a escoltar els clàssics preferits i a passar-s'ho bé sintonitzant una selecció musical atractiva. MPClàssics és el rànquing que setmanalment elaborem amb la participació dels oients.
Des del programa
Entrada lliure, de dilluns a divendres et proposem cinc discos compactes que s'han incorporat a la nostra discoteca per puntuar-los de l'1 al 10.
Els dissabtes, el programa
MPClàssics et donem el resultat de la classificació. El club dels MPClàssics marca tot un estil per descobrir setmana a setmana. Participa, vota i... escolta.

Recomanem especialment aquest programa, i la visita a la seva web, a tot musictecari encarregat de la tria i la compra de novetats de música clàssica per a la seva biblioteca. Es tracta d'un recurs excel·lent.

.

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...