dijous, 17 d’abril del 2008

Music Spy Club - Nando Cruz

Us recordem que demà, 18 d'abril, a les 19 h., al Vapor Vell de Sants hi haurà una nova sessió del Music Spy Club. Si sou uns bojos de la música, o merament curiosos, o fa temps que sempre escolteu els mateixos discs, o l'allau d'oferta discogràfica us desconcerta, aquesta és la vostra activitat. Ja sabeu, se sentiran 10 peces publicades els últims 12 mesos. Demà les triarà i comentarà el crític Nando Cruz, col·laborador habitual de Rockdelux i l'EXIT d'El Periódico.

Aquesta és una foto de l'última col·laboració del Nando, al març del 2007. Clima íntim. Res a mirar, res que distregui l'atenció. Només la música entrant directament per les orelles (quins instruments de percepció, les orelles...).

Algunes veus insinuen que després de cada sessió, un grup d'aficionats i seguidors del Music Spy continuen la cascada de recomanacions musicals fins a altes hores de la matinada en certs locals que vorejen Vapor Vell... Umm.

A demain!

P.D.: Aquesta és la llista de temes que van sonar la sessió passada. La selecció és de Xavi Sánchez Pons (de Mondo Sonoro). Està plena de suggeriments pop per escolta, adquisició, admiració. Gràcies, Xavi!

- The Triffids, “Goodbye Little Boy”
- She & Him, “This Is Not A Test”
- Vincent Vincent & The Villains, “Sweet Girlfriend”
- Vampire Weekend, “Oxford Comma”
- The Little Ones, “Ordinary Song”
- Envelopes, “I'd Like 2 CU”
- Thee Headcoatees, “My Boyfriend's Learning Karate”
- Glass Candy, “Life After Sundown”
- Cass McCombs, “That's That”
- Single, “Té chino”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...