dimecres, 26 de març del 2008

Music Spy Club

Si voleu us parlo de música... però no sé que us podria dir més enllà que barrejo en Johnny Cash i la Wanda Jackson amb Ramones i alguna cosa dels Buzzcocks, CocoRosie amb David Bowie, The Platters amb la banda sonora de Hairspray (l’última si, la del Travolta, em sap greu la traició a l’original d’en John Waters, Miss Danger!). I si algun dia estic trist poso Hefner i Tindersticks. Us en fieu de mi?? Jo no.

Inauguraré la meva participació a l’AMPLI només per recordar que aquest divendres 28 a les 19:00 a la biblioteca Vapor Vell hi haurà una nova sessió del Music Spy Club.
Tots el coneixeu perquè hi heu vingut o perquè heu rebut/vist la publicitat en algun lloc o altre. En resum, es tracta de xerrades amb algun crític musical/músic que ens selecciona les 10 millors cançons (segons el seu criteri) dels darrers 12 mesos. Ens les fa escoltar amb el volum i la qualitat que es mereixen i ens les comenta i ens justifica perquè les ha triat. Explicat ràpidament, us en feu una idea, oi?

No només es tracta de descobrir música que se'ns haurà passat per alt (quin gran dia quan em van fer escoltar en Rachid Taha... o la Patti Smith versionant Nirvana!) o de confirmar que si, que estem al dia musicalment (o com a mínim en sintonia amb el crític que fa la selecció)... sinó també és l'oportunitat de veure en persona, escoltar i conèixer com treballa, com argumenta, com selecciona i com parla el crític que llegim habitualment a les revistes especialitzades que fem servir per fer les seleccions de les nostres discografies.

Properament penjarem la publicitat del trimestre que ve. I si la multitud ho reclama us passaré l’enllaç on consultar els recomanats de cada crític convidat.

Ens veiem divendres.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...