dilluns, 4 de febrer del 2019

El blues a la Biblioteca Tecla Sala

És ben sabut que la Biblioteca Tecla Sala té un fons de blues que va alimentant any rere any. Amb gran paciència van elaborant uns butlletins on informen de les novetats. Així han arribat al número 40!

Aquest és el missatge que ens han fet arribar, on ens ho expliquen...


Fa poc us parlàvem del butlletí “Blues a fons núm. 16”, dedicat a la connexió francesa amb el blues, a través de Michelle i Jacques Morgantini i de la discogràfica MCM.

Avui, seguint amb la ‘French Connection’, us informem que acabem d’incorporar al fons de blues de Tecla Sala 15 CDs més de la col·lecció Blues Reference d’una altra discogràfica emblemàtica francesa: Black & Blue.

Us enviem el document en format pdf i l’enllaç a l’Issuu


Amb aquest full de novetats (que vam començar a elaborar l’any 2015) arribem al número 40 (10 per any), ens ha servit per llistar i mostrat uns 900 CDs incorporats en els darrers 4 anys al “Fons de Blues i música negra” de la Biblioteca Tecla Sala, un fons que ha passat de 3374 (gener 2015) a 5332 documents (gener 2019). Quantitat, però sobretot, qualitat que no tindríem sense la complicitat i la feina de la Societat de Blues de Barcelona.

“Livin’ the life” Jimmy Johnson

Salutacions,


InfoBlues
Informació del “Fons de Blues i música negra” de la Biblioteca Tecla Sala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...