dilluns, 3 de setembre de 2018

Music Spy Club... especial presons!

El passat mes de maig es van acomplir 50 anys de la publicació de At Folsom Prison...... i per què no fer un Music Spy Club sobre “discos enregistrats a prisons”?
Surten uns quants, a part dels dos de Johnny Cash... B.B. King, Eric Burdon, David Allan Coe, Freddy Fender, Sex Pistols, Big Mama Throton, Sonny James....


La idea és molona y original, no? Tal qual ens ho ha presentat Eduardo Izquierdo, i així serà el 21 de setembre, a les 19 h.   a la Biblioteca Vapor Vell. 
Properes dates...

JOAN ANTON CARARACH / FESTIVAL DE JAZZ DE BCN – 6 d’octubre, 12 h.
Joan Anton Cararach va tenir un dia de l’any 2003 molta sort: els propietaris de l’empresa TheProject, propietària del Festival Internacional de Jazz de Barcelona des del 1989, li van oferir ser director artístic del festival. Des d’aleshores ha produït centenars de concerts. Toca el saxo alt, però amb tan poca traça que fa temps que el té aparcat a l’espera d’algun moment més fèrtil pel que fa a les seves aptituds com a artista.


IGNACIO JULIÀ (Ruta66) – 19 d’octubre, 19 h.
Periodista apassionat del cine underground i de la música rock, el 1985 funda la ja històrica Ruta 66. Ha publicat una desena de llibres, incloent-hi les biografies autoritzades de Velvet Underground i Sonic Youth. És autor de l’antologia, "Pulp-Rock: Artículos y entrevistas, 1982-2004", i  l'emocionant  "Estragos de una juventud sónica", sobre Sonic Youth i l’evocació discogràfica “Catálogo irracional” al voltant de Lou Reed.


BEGUN  – 16 de novembre, 19 h.
Ens trobem davant d’un dels projectes de música electrònica més eclèctics i internacionals del nostre panorama. Considerat com un dels millors representats de la New Wave Barcelona, Gunsal, el cervell darrera beGun, ha creat una música oberta, visual, coherent, que es presta al ball, a la meditació i al gaudi a tots els nivells.


SEWARD – 14 de desembre, 19 h.
Que la música és un art infinit ho recorden bandes com Seward, inclús amb una formació aparentment convencional: veu, baix, sintetitzadors, bateria... El resultat és una música d’estructura imprevisible, artesanal, amb ànima i sorpresa, amb gràcia i experimentació.
Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...