dimecres, 29 d’agost de 2018

Paraula de músic al Festival Acústica: Madame Mustash presenta nou disc a la biblioteca de Figueres

La biblioteca Fages de Climent (Figueres) és una de les biblioteques que més mima la seva música, ja sigui donant suport als músics de l'Alt Empordà i difonen la seva música amb el seu blog Sonabé o organitzant noves activitats musicals. L'última es diu "Paraula de Músic" i va de portar la música en viu a la biblio amb l'objectiu dinamitzar el fons musical de la biblioteca i donar suport a la música local. La cantautora rosinca Anna Gratacós com a Madame Mustash serà la segona que passarà pel cicle aquest dijous 30/08 a les 19.30h amb el concert-presentació del seu nou disc "Hoy". Els Tokaji Quartet van ser els encarregats d'ignaugurar el "Paraula de Músic" el passat mes de febrer. Concert-presentació de Madamme Mustash
Dijous 30 d’agost, a les 19.30 h a la terrassa de la Biblioteca de Figueres
Entrada gratuïta – Aforament limitat


"Hoy", és un enregistrament fet a pèl, sense metrònom i que cerca la màxima frescor per oferir una dotzena de temes propis. Madamme Mustash canta en català, castellà i francès, amb una veu melòdica que no amaga la seva vena urbana. El concert de Madamme Mustash, serà la presentació oficial del disc a Figueres. El seu concert està  emmarcat dins la programació del Festival Acústica 2018. En aquesta ocasió l’artista ens avança que deixarà que els temes del disc evolucionin lliurement amb l’energia i l’espontaneïtat del directe i el feedback del públic, per acabar oferint un petit avançament del que seran els nous temes que formaran part del seu segon CD, que es publicarà el proper 2019.


                                              Anna Gratacós en una foto promocional 

"Paraula de Músic" és un cicle amb dues vessants diferenciades: d’una banda es proposen tres sessions de música en viu, concerts de petit format de músics d’àmbit local, als qui també se’ls hi ofereix un espai per a la promoció i venda dels seus cd’s. De l’altra, s’enregistrarà en format vídeo una entrevista als músics que s’alternarà amb fragments del concert a la biblioteca, i així mateix els músics protagonistes col·laboraran en difondre el fons musical de la Bibliotecatravés d’un altre vídeo on presentaran una selecció de documents que vulguin destacar per la seva vàlua o utilitat. Els vídeos enregistrats es penjaran al canal de Youtube de la Biblioteca de Figueres. Des de la biblioteca també es sol·licita als músics que ens proposin un document musical per incorporar a la col·lecció.

                                                                         Secció de música de la biblioteca de Figueres 

                                                                                    Exterior de la biblioteca de Figueres
                                                                  Bravo! 

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...