divendres, 31 de març de 2017

Nova vida pels IMPERDIBLES de la biblioteca Agustí CentellesButlletí de recomanacions musicals de la biblioteca Agustí Centelles.


Ja fa sis anys que va començar el projecte dels IMPERDIBLES a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles de Barcelona. Sempre amb la voluntat de treure a la superfície el més interessant de la col·lecció, a les pàgines d’aquest butlletí de recomanacions musicals han col·laborat persones amb gustos ben diferents, creant una selecció subjectiva i eclèctica. De fet, al llarg de 30 números s'han ressenyat prop de 230 artistes sense repetir-ne cap (bé, només Nick Cave, però en diferents categories: llibre i disc). 

Però ara és moment de canvis. Amb el número 31 s'estrena un nou format únicament en línia del butlletí. El nou disseny no sorgeix només amb la voluntat de donar-li una nova imatge, sinó també d’aglutinar en una publicació totes les iniciatives musicals de la biblioteca.

Entre les novetats hi ha un apartat dedicat al cicle en viu i en directe i a les llistes elaborades al perfil Spotify de la biblioteca. A més, neix una nova secció per fer-se ressò d’aquells equipaments que tenen alguna especialització musical i on ells mateixos recomanaran una de les joies de la seva col·lecció. L’encarregat d’inaugurar-la és Manel Peña, responsable del fons de música electrònica de la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet.

Als IMPERDIBLES continuareu trobant les habituals ressenyes de CD, documentals i llibres escollits d’entre les novetats de la biblioteca. També es manté la secció L’imperdible de..., on diferents músics recomanen els seus discos favorits d’altres artistes. Fins al moment han col·laborat 18 músics, entre ells Ainara LeGardon, Ferran Palau, Guillamino, Hidrogenesse, La Yegros o Soledad Vélez. 

Podeu veure el número 31 del butlletí clicant la imatge:


Imperdibles nº 31

 


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...