dilluns, 16 de gener de 2017

Music Spy Club: especial BOB DYLAN!

Encara no ens ho creiem però el Music Spy Club està celebrant 10 anys. 10 anys! El temps passa, tot puja i baixa, i aquí segueix la música. Com sabeu, el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El proper 20 de gener, però ens saltarem alguna de les normes per fer un especial Bob Dylan! 
Creiem conèixer un artista, però després de 50 discos, centenars de cançons, qui pot dir més de les 10 o 12 clàssiques. Per capbussar-nos en l'obra d'aquest artista extraordinari comptarem amb Eduardo Izquierdo. Col·leccionista compulsiu de discos, és redactor habitual de les revistes Ruta 66, Mondosonoro i Efe Eme. Ha publicat llibres biogràfics sobre Bob Dylan, Johnny Cash o Quique Gonzàlez, un parell de volums infantils sobre la història del rock i una novel·la amb transfons musical. També ha dirigit diferents programes radiofònics musicals i combina la seva activitat periodística amb el manteniment del blog los Hijos Bastardos de Henry Chinaski.

A més, és l'autor d'una esplèndida monografia sobre Bob Dylan, la Trilogía del tiempo y el amor, que l'editorial presenta així:

"El volumen analiza los discos Time out of mindLove and theft y Modern times, parándose en detalles como la Never Ending Tour, la película Masked & Anonymous, el programa de radio Theme Time Radio Hour e incluso la entrega del Oscar por «Times have changed».Eduardo Izquierdo se encarga de firmar un volumen sobre una época hasta ahora inédita en cuanto a lo bibliográfico y eso, por lo que respecta a Dylan, es mucho decir. Un análisis absolutamente personal que parte de las declaraciones de muchos de los implicados en ese período de la carrera de Bob Dylan y que se complementa con declaraciones de expertos recogidas para la ocasión."
Us hi esperem!

----------------------

Les properes dates:


GABRIEL MILLÁN - 17 de febrer
Músic singularment dotat per la melodia inesperada, és el cervell que hi ha darrera d'Etermortífera, una banda experimental, visceral, intranquil·la. És també un gran malalt de la música, una persona de la que surts amb vint referències totes singulars, dignes de ser escoltades i ateses. És, a més, un freqüentador del Music Spy Club, així que no li costarà obrir el seu bagul de cançons a mida. 


SR. CHINARRO – 17 de març, 19 h.
Darrera del nom artístic de Sr. Chinarro s’amaga Antonio Luque, un artista amb una trajectòria dilatada i riquíssima d’inspiració. Amb més de quinze discos d’estudi a les seves esquenes, ha aportat a les nostres vides un bon grapat de cançons inoblidables, estranyes, dotades d’una lírica entre costumista i al·lucinada. És també un escriptor singular, intens, imprevisible, com ho provem Matar en Barcelona i el darrer Socorrismo


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...