dijous, 6 d’octubre de 2016

Llibres amb banda sonora a la Biblioteca Vallcarca i els Penitents
Llibres amb banda sonora és una col·lecció de playlists a Spotify basades en els llibres musicals més destacats disponibles a la Biblioteca.

Les playlists dels llibres amb banda sonora són una eina útil per escoltar les cançons que l'autor va citant en el text, a mida que van apareixent, d'una manera senzilla i ordenada.

Aquests llibres s'identifiquen mitjançant una etiqueta amb la frase "Llibre amb banda sonora" i un codi QR que reenvia a la playlist.

A la Biblioteca hem realitzat un flyer amb tots els llibres que disposen de playlists a Spotify. El flyer el posem a disposició dels usuaris a l'àrea de música i al taulell de préstec.El llistat de llibres amb banda sonora és el següent:

GREIL MARCUS. Escuchando a The Doors. Contra, 2012.
https://goo.gl/GQOn6a (122 cançons)CHARLIE GILLETT. Historia del rock: el sonido de la ciudad. Ma Non Troppo, 2008.
https://goo.gl/jqHKvg (1531 cançons)GREIL MARCUS. Mistery Train: imágenes de América en la música rock & roll. Contra, 2013.
https://goo.gl/tTbgzT (982 cançons)TED GIOIA. Blues: la música del Delta del Mississippi. Turner, 2010.
https://goo.gl/JrMVvG (503 cançons)ROBERT DIMERY. 1001 canciones que hay que escuchar antes de morir. Ma Non Troppo, 2008.
(982 cançons)
https://goo.gl/auD64jSIMON REYNOLDS. Postpunk: romper todo y empezar de nuevo. Caja Negra, 2013.
(679 cançons)
https://goo.gl/kjN5kGJUNE SKINNER SAWYERS. Bruce Springsteen: más duro que los demás: el boss a través de sus 100 mejores canciones. Ma Non Troppo, 2008.  (146 cançons)
https://goo.gl/YHdGky
Si voleu aconseguir, per als vostres exemplars, les etiquetes amb els codis QR que remeten a les playlists dels llibres, envieu-nos un correu a: b.barcelona.pe@diba.cat 

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...