divendres, 15 de maig de 2015

Google Maps de Festivals i Cicles de jazz, blues i música negra a Catalunya
Els aficionats a la música afroamericana tenen una eina útil per conèixer i gaudir de la música en directe en els diferents Festivals i Cicles  que s’ofereixen a Catalunya, inclosa la Catalunya Nord.  La Biblioteca Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot ha realitzat un Google Maps dels Festivals i Cicles de Jazz, Blues i música negra en curs durant l’any,  que s’actualitza cada vegada que s’incorpora un nou Festival i cada cop que apareixen les dates oficials del mateix.

El Mapa ofereix informació dels diferents festivals i cicles incorporant dates, localitat on es celebra, una petita descripció i l’enllaç a la pàgina web o Facebook. Les marques de posició són icones que identifiquen, a cop d’ull, les 3 categories recollides:

 Festivals / Cicles de blues

  

Festivals / Cicles de jazz


                
Festivals / Cicles de música negra
         Cada categoria s’ordena per població i alfabèticament pel nom del Festival. Els festivals corresponents a la categoria música negra presenten una oferta variada de gèneres que inclouen el gospel, el blues, el soul, l’ska o d’altres.

El Mapa, a més a més de ser un recurs d’informació, ofereix un panorama complet de l’actualitat musical al voltant d’aquests gèneres i del seu arrelament al nostre país.

* Per visualitzar correctament l’adreça del Mapa feu servir  els navegadors: Mozilla Firefox, Google Chrome i Internet Explorer 9 o versions superiors. 


                                                    Foto: Barcelona Big Blues Band al Festival Nits de Jazz a Platja d'Aro.


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...