dilluns, 4 de maig del 2015

Especial Primavera Sound amb DJ COCO!!!!!!!

El proper 15 de maig, a les 19 h., torna el Music Spy Club a la Biblioteca Vapor Vell. Alegria! Serà un especial sobre el cartell del PRIMAVERA SOUND. 

Com sabeu, el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El nostre espia de gener serà l'inefable DJ COCO, a qui deben tan bones matinades.





DJ de referència de l’indie, ha estat l’escalfador de nits històriques a quasi totes les sales de Barcelona: New York, Pop Bar, Zeleste. És DJ resident del Nitsa Club. És un dels col·laboradors fixes i carismàtics del Primavera Sound, que clausura cada any amb una sessió festiva que el dia ja clareja. Un observador privilegia dels budells d’aquest festival.



----------------------

L'última data de la temporada!

JAVIER BLÁNQUEZ (Especial Sónar) – 12 de juny, 19 h.

Ha col·laborat amb El Mundo, Rockdelux i Go Mag, entre d'altres, on ha desenvolupat una tasca de crítica i divulgació de música electrònica sense desentendre's de la resta de músiques. Va coordinar el ja històric llibre Loops: una història de la música electrònica, així com Teen Spirit: de viaje por el pop independiente

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...