dimecres, 7 de maig de 2014

"Soul Explosion", cicle musical a la Biblioteca Vallcarca i els Penitents


Berry Gordy, Motown Records. 


El 2014 es compleixen 55 anys de la creació de Motown, el segell discogràfic que va revolucionar la música popular nord-americana i aconseguí que blancs i negres ballessin plegats al ritme de les seves cançons.

Per celebrar l’aniversari,  la Biblioteca Vallcarca i els Penitents –M.Antonieta Cot s’omple al maig, d’una música espiritual però alhora plena de sensualitat. Una música que ha esdevingut tot un fenomen universal capaç d’encisar amb el seu ritme, melodies i veus a públics de diferents èpoques, races i cultures. És la màgia de la música soul que sacseja la nostra ànima, que ens captiva i ens emociona.

Northern soul: the film d'Elaine Constantine (2013)

La Soul Explosion és un cicle d’audicions i xerrades, a càrrec d’amants de la música negra que mantindran ben viva, durant aquest mes, la flama del soul.I per iniciar-se en el vast univers d’aquesta música encisadora, hem preparat la guia Soul: els orígens amb una selecció d’aquelles cançons i intèrprets que avancen  “la música de l’ànima” i que es poden escoltar a la playlist de Spotify que es troba al nostre perfil.   


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...